Terugkijken: Op Friese wintervoorns in VIS TV (video)

5592
11 mrt 2019

Marco Kraal ging in de tiende aflevering van VIS TV met gastvisser Coen Hansen op zoek naar Friese wintervoorns. In diverse haventjes vingen de twee volop vis, zowel met de dobber als met een ultralicht feederhengeltje.

> De volledige uitzending is hier terug te kijken.

Coen en Marco hebben niet al vanaf de start succes. Pas na een paar keer verkassen ontdekken ze dat de havens in Friesland qua witvismogelijkheden allesbehalve onderdoen voor beroemde winterstekken zoals Elburg, Harderwijk en Brielle.

Bekijk hieronder alvast de promo.


Zowel met de match- als feederhengel vangen beide heren uiteindelijk blankvoorn na blankvoorn. Aan het einde van de dag zet Coen ook nog een ‘bijlegger’ in met een dode aasvis. De inzet: snoek. Of hij die ook weet te vangen? Je ziet het aanstaande zondag!


Wintervissen in een typisch Fries decor.

Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.Ware monstervis

Ook in de laatste afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. In de op één na laatste uitzending vist Marco met klein kunstaas op roofvis in Den Bosch. In de twaalfde en laatste aflevering komt als klap op de vuurpijl een ware monstervis aan boord.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.