Veilig vissen: doe de reddingsvest-check (video)

926
29 mrt 2019

Een goed werkend reddingsvest of zwemvest zou standaard materiaal van elke sportvisser met een (belly)boot moeten zijn. Twijfel jij over de kwaliteit van je vest(en) aan boord? Grijp dan in april je kans en laat je vest controleren.

De KNRM houdt in samenwerking met acht watersportwinkels, producenten en keuringsorganisaties van reddingsvesten in de hele maand april een actie om opblaasbare reddingsvesten te laten controleren. Watersporters kunnen met hun vest terecht bij de acht deelnemende watersportwinkels verspreid door het land; je vest opsturen naar een winkel is ook mogelijk. Na maximaal drie weken is het vest gecontroleerd. De speciale keuringsprijs is € 29,95 per vest voor alle merken en types, uitgezonderd Hammar-systemen.

Eke twee jaar keuren

Wist jij dat een opblaasbaar reddingsvest elke twee jaar moet worden gekeurd? Meer van dit soort feitjes en informatie over de actie krijg je in de instructievideo hieronder:Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide