Informatieavond onderzoek Zuidelijke Randmeren

2929
02 apr 2019

De beroepsvisserij en sportvisserij op de zuidelijke randmeren zijn sinds het najaar van 2018 bezig met een uniek experiment. Vier jaar lang vissen beroepsvissers op deze wateren alleen met fuiken op aal; met hun sleepnetten (de zogenaamde zegen) vissen ze alleen op brasem en blankvoorn in samenwerking met de sportvisserij ten behoeve van monitoring voor het experiment. Alle gevangen vis wordt direct na meting teruggezet.

Nu de monitoring een aantal maandag bezig is en de eerste resultaten bekend zijn gemaakt, merken we dat sportvissers nieuwsgierig zijn naar de bevindingen. Sportvisserij MidWest Nederland organiseert daarom voor sportvissers en andere belangstellenden een informatieavond waarop zij worden bijgepraat.

Aanmelden

De avond vindt plaats op donderdag 11 april om 19.30 uur in 'De Haven van Huizen', Havenstraat 81 in Huizen. Ook jij bent van harte uitgenodigd! Wil je langskomen? Meld je dan s.v.p. aan via info@smwn.nl of via het evenement op Facebook.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.