Nieuw seizoen VIS TV XL 2019

7712
25 apr 2019

Het nieuwe seizoen van VIS TV XL staat op het punt van beginnen. Van 12 mei tot en met 7 juli zie je de kersverse avonturen die Marco Kraal en de vijf andere reporters op hun tochten door ons land beleven iedere zondag om 09.00 uur op de buis bij RTL 7.

VIS TV XL beleefde vorig jaar zijn vuurdoop en is over enkele weken terug op de buis. Net als in het eerste seizoen trekken de zes presentatoren – behalve Marco Kraal zijn dat Daniël Weijers, Bard Borger, Tamme Smit, Thom Beentjes en Jan-Willem Wijers – het hele land door op zoek naar de mooiste visserijen en interessante onderwerpen binnen de sportvisserij.De verschillende visserijen en onderwerpen die op diverse locaties in beeld worden gebracht, worden in de eindmontage samengevoegd tot één geheel. Het belooft een spetterend seizoen te worden met een grote keur aan vistechnieken zoals karpervissen, witvissen, streetfishing, roofvissen, vliegvissen en zeevissen.


Nieuwsreporters


In dit tweede seizoen gaan de presentatoren van VIS TV XL niet alleen met de hengel op pad door heel Nederland. Gewapend met een microfoon brengen zij ook bezoeken aan voor de sportvisser interessante projecten en behandelen ze onderwerpen waar de meeste sportvissers niet dagelijks mee bezig zijn.Zo zoomen ze in op de migratie van Atlantische forel, is er een item over onderzoek naar de winde, krijgt de bestrijding van stroperij de aandacht en worden nieuwe wateren in de VISpas bezocht. Uiteraard komt er nog veel meer interessants voorbij, dus zorg dat je vanaf 12 mei iedere zondag om 09:00 kijkt!Online terugkijken

De acht afleveringen van VIS TV XL zijn vanaf 12 mei iedere zondag te zien van 9.00 tot 10.00 uur op RTL 7 – zondag 17 juni uitgezonderd in verband met de 24 uur van Le Mans. Voor promo’s, extra informatie en het gratis terugkijken van eerdere afleveringen kun je terecht op de VIS TV-website of op RTL XL.

Uitzendingen

  1. zondag 12 mei 2019 - o.a. streetfishing in Leeuwarden en witvissen in Hillegom
  2. zondag 19 mei 2019 - o.a. vliegvissen vanuit de bellyboat en strandvissen met de feeder 
  3. zondag 26 mei 2019 - o.a. snoeken op het Haringvliet en snoekbaarzen vanaf de kant
  4. zondag 2 juni 2019 - o.a. nieuw VISpaswater en forellen in Twijzelerheide
  5. zondag 9 juni 2019 - o.a. zeeforellen op het Lauwersmeer en statisch op karper
  6. zondag 23 juni 2019 - o.a. roofblei/baars met topwater baits en loodvrij strandvissen
  7. zondag 30 juni 2019 - o.a. zeebaars met kunstaas en bezoek aan de Markerwadden
  8. zondag 7 juli 2019 - o.a. campingvissen op karper en op karper met supermarktaas

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.