Programma Themadag Toekomst sportvisserij bekend!

4706
14 mei 2019

Op zaterdag 22 juni organiseert Sportvisserij Nederland in het congrescentrum Papendal bij Arnhem een speciale themadag 'De toekomst van de sportvisserij'. Die dag komen 250 bestuurders, vrijwilligers en sportvissers bij elkaar. Iedereen is welkom, maar schrijf je wel op tijd in.

Voorzitter Marjan van Kampen en VIS TV presentator Marco Kraal roepen bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen en betrokken sportvissers om aanwezig te zijn op deze bijzondere dag. Er is plek voor maximaal 250 deelnemers.Programma- 09:30 - 10:00 - Ontvangst met koffie; instructies mobiele deelname

- 10:00 - 10:15 - Centrale toelichting opzet van de dag: Buzzmaster- 10:15 - 11:00 - Welkom en centrale presentaties Berend Rubingh en Marjan Olfers (o.a. resultaten enquête verenigingen, participatie daalt)

- 11:00 - 13:00 - Inspiratiemarkt met thema's Veranderende visstand, Sportvisserij & maatschappij, Jeugd, Controle en handhaving, Service voor verenigingen, Lobby en Viswater.

- 11:00 - 11:45 - Eerste ronde workshops en discussies

- 12:00 – 12:45 - Tweede workshop-/discussieronde

- 13:00 - 13:45 - Lunchbuffet

- 14:00 - 15:00 - Centrale discussie: de toekomst van de sportvisserij

- 15:00 – 16:30 - Feestelijkeeindborrel met erespelden, VISvrouwen en een ludieke, doch lucratieve tombola door en voor Stichting Peuterfonds. Alle bezoekers ontvangen bovendien een mooie goodybag.


Discussie en workshops:


- Discussie: 'Beroepsvisserij hoort erbij' (Lagerhuisopstelling met stellingen)

- Discussie: Landelijk inbrengen van viswater (voors en tegens)

- Workshop/ creatieve sessie 'Hoe krijgen we de jeugd naar de waterkant?' (Start2Create)

- Workshop Lobbyen: 'Samen met je gemeente naar een betere sportvisserij' (Lobby Lokaal)
Inspiratiemarkt


Naast de centrale discussies en workshops wordt een informatiemarkt ingericht. Hier komen alle relevante thema’s die te maken hebben met die toekomst terug, verdeeld in zeven thema's:

- Serviceplein (o.a.: cursussen, workshops, VISplanner, digitale media)

- Lobbyplein (cursus lobbywerk, samenwerken met je gemeente, ondersteuning door de federatie, buurtsportcoaches, omgevingswet, etc)

- Jeugdplein (online jeugdvergunning, vislessen, cursussen, promotiemateriaal, Stekkie, gratis hengelsets, etc.)

- Viswaterplein (visparels, Sportvisserij op de kaart, hoogbezette karpervijvers, calamiteitenteams, beroepsvisserij, commercials, etc.)

- Controleplein (Visserijwet, cursussen, BOA's, Meldpunt visstroperij, juridische zaken, etc.)

- Maatschappijplein (Gezondheid, vissen met ouderen, loodvrij, etc.)

- Sportvisplein (toekomst wedstrijdvisserij, specialisten, branche, etc.)

Netwerken


De Themadag is bovendien de perfecte dag om je netwerk uit te breiden. Honderden bestuurders en vrijwilligers van verenigingen, federaties en Sportvisserij Nederland, maar ook de hengelsportbranche en betrokken sportvissers zijn die dag van de partij.

Meld je aan!


Schrijf je nu in en blijf de komende weken op de hoogte! Er is plaats voor maximaal 250 deelnemers!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.