De Visvrouwen morgen van start op RTL 4

4021
14 jun 2019

De nieuwe, vierdelige tv-serie ‘De Visvrouwen’ gaat morgen om 17:00 uur van start op RTL 4 – vrijwel direct na de wedstrijd Nederland-Kameroen op het WK voetbal voor dames. In de eerste aflevering vist én kampeert het duo op het platteland bij het Gelderse Ommen.

Nathalie van den Berg en Paula Petiet houden hun visserij in dit eerste avontuur vrij eenvoudig. Vissend met de werphengel en dobber genieten ze vooral van het heerlijke weer. Of de vis ook een beetje wil bijten onder de strakblauwe lucht? Het antwoord krijg je morgenmiddag. Check hieronder alvast de promo.Ladies night

In aanloop naar dit eerste visprogramma voor én door vrouwen kwamen bijna honderd vissende dames gisteravond samen voor een speciale ‘ladies night'. Na presentaties van onder meer drievoudig wereldkampioene Anja Groot en VIS TV-presentator Marco Kraal keken ze in de bioscoop van filmtheater Figi in Zeist naar de première van aflevering 1. De dames waren enthousiast. Aansluitend was er een meet & greet met de hoofdrolspeelsters. De foto’s hieronder geven een impressie van deze avond. Veel kijkplezier morgen met De Visvrouwen op RTL 4!

De Visvrouwen wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland, net zoals de voetbalbond KNVB wordt meer ingezet op de belangrijke doelgroep vrouwen.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.