Karpervissen in nieuwe vlog Enzo Knol! (video)

11659
03 jul 2019

YouTube-ster Enzo Knol heeft de smaak van het sportvissen aardig te pakken! Na twee toffe ‘roofvisvlogs’ staat sinds vanmiddag 16.00 uur alweer Enzo’s derde ‘visvlog’ online – op zijn eigen YouTube-kanaal, met ruim 2,2 miljoen abonnees. Check gauw deze toffe nieuwe video!

In dit nieuwe visavontuur nemen Robert de Wilt en Daniël Weyers van Sportvisserij Nederland de bekendste YouTuber van ons land mee naar de waterkant, midden in de woonwijk. Missie: karpers vangen aan de oppervlakte! Dat is namelijk een leuke en super spannende manier van vissen, waar je helemaal niet veel tijd of spullen voor nodig hebt. Zou het Enzo lukken om met drijvende broodkorsten en hondenbrokken een karper - of misschien zelfs meerdere - te foppen? Kijk voor het antwoord Enzo's nieuwste vlog:


Sportvisserij Nederland brengt via bekende vloggers zoals Enzo Knol aan honderdduizenden (nog) niet vissende kids over hoe ontzettend leuk sportvissen is - iets wat ook de vloggers zélf al snel ontdekken! In september vorig jaar én een maandje geleden ging Enzo ook al op visavontuur, ook toen op uitnodiging van Sportvisserij Nederland. In de eerste 'visvlog' ging 'mister Knolpower' 'streetfishing' in Utrecht (inmiddels bijna 734.000 keer bekeken). En een paar weken geleden reisde hij af naar de Maas om achter de roofvis aan te gaan (al bijna 422.000 keer bekeken). Benieuwd naar deze video's? Klik dan hier. Hij vond het vissen toen zo leuk, dat hij graag eens op karper wilde gaan vissen. En deze nieuwe visvlog zal vast niet de laatste keer zijn dat Enzo naar de waterkant gaat!


Robert de Wilt en Daniel Weyers nemen Enzo en zijn stagiar Boaz in deze nieuwe vlog mee karpervissen.

Enzo Knol in en óp Hét VISblad

er is nog meer goed nieuws voor de Enzo Knol-fans: in het augustusnummer van Hét VISblad lees je een vier pagina's groot 'achtergrond-artikel' over Enzo's vispassie en zijn 'visvlogs'. Wat doet het sportvissen met hem, wat vindt hij er zo leuk aan, welke vissoorten wil hij nog meer gaan vangen? En waarom organiseert Sportvisserij Nederland dit soort 'visvlogs' met bekende YouTubers eigenlijk? Je leest het in deze nieuwe editie, die vanaf 25 juli bij de abonnees op de deurmat valt. Zoals je in Enzo's nieuwe vlog waarschijnlijk al hebt gezien, staat hij deze editie van Hét VISblad ook nog eens op de cover. Knolpower! 


Enzo Knol siert de cover van augustusnummer van Hét VISblad - deze editie verschijnt 25 juli.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.