Win een vistrip met de MeeVIStoestemming (video)

6065
06 sep 2019

Vraag je de gratis MeeVIStoestemming aan, dan maak je automatisch kans op een vistrip voor twee personen aan de Overijsselse Vecht. In samenwerking met Resort de Arendshorst verloten we driemaal een visweekend op een van de beste visstekken van Nederland.

Een perfect verzorgd visweekend voor twee personen aan de Overijsselse Vecht, waarbij je direct voor de bungalow je hengel uit kunt gooien. Daar maak je als VISpashouder automatisch kans op als je de gratis MeeVIStoestemming aanvraagt voor een introducé die nog niet vist. Meedoen is simpel: ga naar MeeVIStoestemming.nl, vul jouw gegevens en die van de meevisser in en je krijgt de MeeVIStoestemming digitaal toegestuurd. Hiervoor gebruik je je account op MijnSportvisserij.nl.

Gratis meevissen

De MeeVIStoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om een dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder. Kijk op www.meevistoestemming.nl voor de geldende voorwaarden die aan het meevissen zijn verbonden. Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen. Een MeeVIStoestemming die eenmaal is aangemaakt, is niet in te wisselen. Het advies is dus om hem zo kort mogelijk voor de vissessie aan te vragen.

Voor 30 september

Onder de VISpashouders die tot 30 september 2019 (de einddatum van deze actie) een MeeVIStoestemming hebben aangevraagd, wordt driemaal een visweekend voor twee personen op Resort de Arendshorst in Ommen verloot. Hierbij verblijf je in een Bungavan direct aan het water van de Overijsselse Vecht, zodat je letterlijk voor de deur kunt vissen. Zorg dus dat je snel iemand gratis een keer mee uit vissen neemt met de MeeVIStoestemming, zodat je automatisch meedoet aan deze mooie prijsvraag!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide