Dutch Feeder Squad verstevigt koppositie Evezet TopTeamcompetitie Feeder

3436
08 jul 2019

Afgelopen weekend werden de derde en vierde wedstrijd van de Evezet TopTeamcompetitie Feeder gevist. Aan het Eemskanaal bij Amsweer verstevigde de Dutch Feeder Squad haar koppositie, terwijl ook Preston Innovations (tweede) en JWP Waterservice (derde) hun virtuele podiumplaats behielden. Individueel voert Martijn Kroes de ranglijst om het Nederlands Kampioenschap Feeder aan. Hij viste tot nu toe louter ééntjes.

Kroes wordt op de voet gevolgd door regerend wereldkampioen Frank van der Schaft. Van der Schaft pakte met eenmaal vakwinst en eenmaal de runner-uppositie drie punten in Amsweer en nadert Kroes daarmee tot op twee punten. Op de derde plaats staat Marcel Boel. De snelste stijger in het klassement is toch wel Ramon Ansing. Vorige week won hij in Ierland nog de Europese titel met de vaste stok en in Amsweer viste hij twee vakwinsten bij elkaar. Daarmee staat de in bloedvorm verkerende Ansing nu op de vierde plaats. De uiteindelijke beslissing valt in Roermond, waar alle vissers aan het Lateraalkanaal nog twee wedstrijden tegemoet gaan met elkaar.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.