Youth Challenge: viswedstrijden voor jeugd

2292
07 sep 2019

Aan het Noordhollands Kanaal vlak boven Amsterdam vindt op zaterdag 21 september een nieuwe editie van de Youth Challenge plaats. Jonge VISpashouders uit heel Nederland kunnen zich nu voor deze viswedstrijd opgeven.

Met de Youth Challenge - een reeks viswedstrijden speciaal voor jongeren, verspreid door Nederland - wil organisator Sportvisserij Midwest Nederland vissende jongeren de gelegenheid geven om aan het wedstrijdvissen te proeven. Bestaande, landelijke viscompetities bieden daarvoor op dit moment (te) weinig mogelijkheden.

De wedstrijd van 21 september vindt plaats aan het Noordhollands Kanaal vlak boven Amsterdam. Het verzamelpunt voor deze dag is Kadoelenpad 21, gelegen in Volkstuinpark De Bongerd. Hier vindt onder meer de loting plaats.

Aanmelden

Heb jij jezelf altijd al eens willen meten met andere vissende jongeren? Pak dan op 21 september je kans. Voor meer informatie over de Youth Challenge en voor het aanmelden voor deze wedstrijd kun je een mail sturen naar wedstrijden@smwn.nl.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.