Opruimactie pieren IJmuiden - meld je aan!

2609
18 sep 2019

Sportvisserij MidWest Nederland organiseert samen met Sportvisserij Nederland en Stichting De Noordzee op vrijdagavond 27 september een opruimactie op de pieren. Help ook mee om deze belangrijke visstek schoon te houden en meld je aan!

Iedere sportvisser die wil helpen om de pieren bij IJmuiden schoon te maken, nodigen we van harte uit om op 27 september mee te komen opruimen. Hoewel niet alle troep op de pieren van sportvissers afkomstig is, zet de georganiseerde hengelsport hier wel regelmatig opruimacties op touw.

Een schone stek vist niet alleen een stuk prettiger, maar met de schoonmaakacties laten we ook zien dat sportvissers hun verantwoordelijkheid nemen om de waterkant netjes te houden. Zo kunnen wij en al die andere recreanten die van onze mooie pieren willen genieten dit in een schone omgeving doen.

Vele handen maken licht werk, dus help mee en meld je aan! De opruimactie vindt plaats op vrijdagavond 27 september. Er wordt om 18.00 uur verzameld bij de slagboom aan het begin van de Zuidpier. We beginnen met een lekker broodje en na afloop ligt voor iedere deelnemer een attentie klaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Sportvisserij MidWest Nederland: info@smwn.nl of 0251-318882.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.