Evezet TopTeamcompetitie Dames en Junioren prooi voor Turbo Team

3558
14 okt 2019

Het Turbo Team wint de Evezet TopTeamcompetitie voor dames en jongens U20. Over vier competitiedagen bleek het team - bestaande uit Anja Groot, Twan en Mandy Swart, Floor Verhoeven en Brynn Klootwijk - te sterk voor concurrerende teams de Free Angels (zilver) en Sportvisserij Fryslân (brons). In het individuele klassement pakte Anja groot het goud voor Kira Epping (zilver) en Ingeborg Audenaerd (brons). Daarmee heeft de competitie een volledig vrouwelijk individueel podium gekregen.

Afgelopen zondag werd de laatste wedstrijd van de Evezet TopTeamcompetitie voor dames en jongens U20 gevist aan het Noord Hollandsch Kanaal bij Ilpendam. Deze wedstrijd werd ingehaald nadat deze twee weken terug was afgelast door het extreme weer. Dit bleek een goede keuze, want zondag 13 oktober bleek een prachtige visdag. Dit is ook terug te zien in de vangsten. Veel brasem, baars en voorn kon worden aangeboden ter weging, wat in mooie vangstgewichten resulteerde. 

Huldiging

De prijzen worden uitgereikt op het jaarlijkse Sportvisserij Nederland Topsportgala. Op zaterdag 14 december wordt op Topsportcentrum Papendal dit grootse evenement georganiseerd. Alle winnaars van de Evezet TopTeamcompetitie Dames en U20 worden op deze avond feestelijk in het zonnetje gezet en beloond voor hun goede prestaties dit jaar.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.