Vol wedstrijdweekend in aantocht

2857
25 okt 2019

Komend weekend staat in de agenda van menig wedstrijdvisser rood omcirkeld. Sportvisserij Nederland organiseert en faciliteert maar liefst vijf grote wedstrijden. Zo staan de Evezet TopTeamcompetitie Feeder en het ONK Finale Clubkampioenschap op de rol en vinden er drie onvervalste interlands met onze Oosterburen plaats.
Het slotweekend van de Evezet TopTeamcompetitie wordt aan het Lateraalkanaal bij Horn in Limburg georganiseerd. Op zaterdag en zondag vinden de laatste twee wedstrijden van deze competitie plaats. De Dutch Feeder Squad gaat na twee wedstrijdweekenden aan kop, op de voet gevolgd door Preston Innovations en JWP Waterservice. Met een verschil van slechts tien punten tussen de nummer één en de nummer drie, kan er nog van alles gebeuren in de top van het klassement.


Finale ONK Clubkampioenschap

Aan de Lage Vaart bij de Trekweg in Almere staat de Finale van het ONK Clubkampioenschap op het zaterdagprogramma. Aan deze finale doen maar liefst 181 deelnemers mee, verdeeld over veertien verenigingen uit het hele land. Deze verenigingen hebben zich via federatieve clubkampioenschappen geplaatst voor de finale. Vorig jaar ging HSV de Rietvoorn er vandoor met de trofee. Zij hebben zich dit jaar niet weten te plaatsen, dus er komt beslist een nieuwe kampioen.

Interland Heren en Dames

Aan het Noord Hollandsch Kanaal bij Purmerend worden maar liefst twee onvervalste 'Nederland - Duitsland's' gehouden. Bondscoaches Jan van Schendel en Stefan Verhoeven hebben twee teams samengesteld die daar over twee dagen de strijd aangaan met Duitsland. Het ene team betreft een herenteam, het andere team bevat louter dames. Onder andere toppers als Anja Groot, Luciën de Rade, Danny Flipsen en Kira Epping zijn aan het werk te zien namens Team Holland.


Wereldkampioen Junioren 2018 Luciën de Rade komt in actie tijdens de Interland Heren in Purmerend

Interland Masters

Op uitnodiging van onze Oosterburen vist Team Holland Masters op het laatste moment óók een interland. Vlakbij Frankfurt gaat de ploeg van bondscoach Albert Meijer - helaas zelf afwezig omdat hij voor de Interland Heren is geselecteerd - met acht personen de strijd aan tegen evenzoveel Duitse wedstrijdvissers. Op het WK Masters in Zuid-Afrika eerder dit jaar werd Duitsland zesde en Nederland zevende. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar de prestaties van alle wedstrijdvissers die komend weekend in actie komen? Sportvisserij Nederland verzorgt via de Facebookpagina van wedstrijden updates tijdens de verschillende wedstrijden. Uiteraard kun je ook live gaan kijken in Horn (Roermond), Almere of Purmerend. We wensen alle deelnemers en internationals veel succes bij hun wedstrijden komend weekend.


Cor Kraaij (Team Holland Masters) aan het werk tijdens het WK in Zuid-Afrika

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.