Sportvisserij Nederland op Hengelsport & botenbeurs Utrecht

4490
28 nov 2019

Sportvisserij Nederland is van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december weer van de partij op de Hengelsport & Botenbeurs in Utrecht. Aftrap vormt de presentatie van Daniël Weijers als nieuwe co-presentator van VIS TV.

Samen met Marco Kraal trekt Daniël in het nieuwe seizoen van VIS TV twaalf afleveringen lang vissend door heel Nederland. Op de beurs beantwoorden de twee al je vragen en kun je samen met ze op de foto.

Stekkie Jeugdparcours

Speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar is er weer het Stekkie-Jeugdparcours. Dit parcours staat opnieuw bol van de activiteiten, waarbij de jonge deelnemers kriskras over de beurs worden geleid. Standhouders ‘op de route’ organiseren doe-activiteiten om kinderen kennis te laten maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kunnen ze onderlijnen maken, zich uitleven op de visdrilmachine, VIS-quizzen en zich uitleven op twee castingbanen.Sportvis-gadgets

Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Bij de entree van de beurs ontvang je een deelnamekaart, die je laat aftekenen bij elke activiteit die je doet. Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 40) krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets. Meer informatie vind je op www.stekkie.nl.


Kom langs bij Sportvisserij Nederland op stand 40.

VISpas en VISplanner

Ook voor vragen over de VISpas, VISplanner, MijnSportvisserij én voor een presentatie van diverse loodalternatieven staan medewerkers van Sportvisserij Nederland je op de beurs te woord.Informatie

•Waar: Jaarbeurs Utrecht
•Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 1 december 2019
•Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
•Entree: Kinderen t/m 13 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Volwassenen: € 12,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 1,= transactiekosten) / € 15,00 p.p. aan de kassa. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.