Daniël Weijers nieuwe co-presentator VIS TV

14864
27 nov 2019

Presentator Marco Kraal krijgt in het nieuwe seizoen van VIS TV weer gezelschap van een vaste vismaat: Daniël Weijers. Op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht wordt het kersverse gezicht van het programma officieel gepresenteerd en kunnen bezoekers het presentatie-duo ‘live’ ontmoeten en vragen stellen.

Als fanatiek allround sportvisser maakte Daniël ruim een jaar geleden de overstap van Sportvisserij MidWest Nederland – waar hij onder meer verantwoordelijk was voor het jeugdwerk – naar Sportvisserij Nederland. Sindsdien houdt hij zich landelijk bezig met het enthousiasmeren van jeugd om te gaan vissen.

Dat doet hij onder andere door op pad te gaan met bekende YouTubers zoals Enzo Knol, de ZomerVISkaravaan, Stekkie Magazine, Instagram en nu dus ook VIS TV.

Op de foto

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht, van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december, zal Daniël officieel worden gepresenteerd als de nieuwe co-presentator van VIS TV. Drie dagen lang is hij samen met Marco op de beurs aanwezig om vragen te beantwoorden en met bezoekers op de foto te gaan.Nog meer avontuur

De succesvolle opnames van het nieuwe seizoen van VIS TV lopen al sinds juni en zijn inmiddels bijna afgerond. De eerste aflevering is te zien op zondag 5 januari op RTL 7. Twaalf afleveringen lang beleven Marco én Daniel spannende visavonturen waarin een mix van natuur, avontuur en outdoor centraal staat. Het duo vist onder meer wadend in de Roer, vanuit een Canadese kano en met oppervlakte-kunstaas op roofvis.Doel van VIS TV

VIS TV wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en heeft als doel om de Nederlandse samenleving te laten zien wat sportvissers beweegt. Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.