VISplanner-app meertalig

4353
10 dec 2019

De VISplanner-app is vanaf heden in drie talen beschikbaar. Naast de Nederlandse variant is de gratis tool om te controleren of je met jouw VISpas in een bepaald water mag vissen nu ook in een Engelse en Duitse versie te raadplegen.

Niet alleen Nederlandse sportvissers maken veelvuldig gebruik van de VISplanner. Ook talloze sportvissers uit het buitenland die hier komen vissen hebben de functionaliteiten van de gratis VISplanner-app inmiddels ontdekt.

Vanaf nu is het daarom mogelijk gemaakt om aan de waterkant met je smartphone in het Engels of Duits te checken welke wateren (inclusief alle benodigde extra informatie) je allemaal met jouw VISpas ter beschikking hebt. De app kiest automatisch de taal op basis van de taalinstelling van je smartphone. Je kunt de taal ook handmatig instellen via de knop 'Instellingen'.

Met VISplanner vind je op de Google Maps kaart ook allerlei visserijvoorzieningen zoals trailerhellingen, visstekken, hengelsportzaken en nog veel meer. De bijzonder praktische en altijd actuele VISplanner app is nu dus nog een stukje gebruiksvriendelijker geworden.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.