Carp Zwolle 2020 (video)

5510
24 jan 2020

Van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari zijn de IJsselhallen in Zwolle weer volledig ‘gevuld’ met karpervissen op CARP ZWOLLE 2020.

De 26e editie van Europa’s grootste karperbeurs – met een totaal oppervlak van ruim 20.000 m² – heeft als pay-off The heart of carpfishing, en dat is niets te veel gezegd. Maar liefst 140 standhouders presenteren er hun laatste innovaties en producten. In een aparte zaal geven bekende karpervissers uit binnen- en buitenland interessante lezingen.Jeugdplein

Ook Sportvisserij Nederland is aanwezig op CARP ZWOLLE. Je vindt ons in hal 5, waar we een grote stand delen met Sportvisserij  Oost-Nederland, De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN) en de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV). Hier kun je terecht met vragen over de VISpas, NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming, de VISplanner app en het karpervissen met loodvervangers. Speciaal voor de jeugd vind je bij ons ook het jeugdplein, waar kids hun dril-skills kunnen testen op de drilsimulator, visveilige onderlijnen leren knopen en kunnen prijswerpen op de werpbaan. Meer over het jeugdplein vind je op www.carpzwolle.nl/jeugdplein.

Openingstijden

Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari is CARP ZWOLLE geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Zondag 2 februari sluiten de deuren van de beurs een uurtje eerder, om 16.00 uur. Ga voor meer informatie en een compleet overzicht van alle standhouders naar www.carpzwolle.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide