Grof geschut voor glasoog in VISblad TV (video)

13550
21 jan 2020

In de nieuwe VISblad TV gaat presentator Joran Bal langs bij Gijs de Haan (18), die in de winter aan de IJssel op snoekbaars vist. Zijn aanpak is opvallend: werpend met zware jigkoppen en grote shads richt hij zich specifiek op de grotere exemplaren in de vaargeul.

Dat deze niet al te subtiele techniek wel degelijk effectief kan zijn, blijkt wel uit het Instagram-account van Gijs (@gijstewafel). Zou het hem ook lukken om dit voor onze draaiende VISblad TV-camera te laten zien? Check hieronder de video en lees het bijbehorende artikel met meer uitleg en tips op pagina’s 22 t/m 27 in het blad.Lees hier wat je verder zoal in dit nummer kunt verwachten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat sinds 2010 en in die negen jaar tijd hebben we al meer dan 100 toffe afleveringen van VISblad TV gemaakt. Benieuwd? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide