Platvis vangen én bakken in 4e aflevering VIS TV 2020

6561
23 jan 2020

Na drie ‘zoete’ avonturen gaan presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers zondag in een nieuwe VIS TV vanaf het strand bij Domburg achter de platvis aan. Vissen doen ze dit keer niet alleen ter vermaak, maar ook voor de pan.

Zonder aas natuurlijk geen vis, en dus staan Marco en Daniël in deze aflevering al bij het krieken van de dag op het strand om bij eb verse zeepieren te zoeken. Nadat ze er voldoende hebben verzameld, pakken ze hun hengels erbij om de platvis te belagen. Met behulp van een aasnaald gaan de pieren op de haak.

Check hieronder alvast de trailer:Dubbelvangst

Lang duurt het niet voor de hengeltoppen krom gaan en de eerste Zeeuwse platvissen – voornamelijk botten – zich melden. Mee dankzij een fraaie dubbelvangst scharrelen de mannen meer dan genoeg bij elkaar voor een lekker, kakelvers maaltje. Marco neemt de bereiding op zich met behulp van een mini-kooksetje. Zal het de heren smaken?

Je ziet het zondag 26 januari om 09:30 uur op RTL 7.Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide