Aflevering 7 VIS TV: vispret in de Peel (video)

4515
13 feb 2020

Met karper en snoek in het vizier blijven presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers voor aflevering 7 van VIS TV in het zuiden van het land. In de Peel, op de grens van Limburg en Brabant, starten ze hun visdag aan het zogeheten Defensiekanaal.

Aangekomen bij deze historische verdedigingslinie laten Marco en Daniël het karakteristieke Peellandschap met een bonte mix van bomen, landerijen en oude bunkers even op zich inwerken. Vissen in deze omgeving is een beleving op zich. Struinend met de vliegenlat en werphengel gaat het duo actief achter de roofvis aan.

Check hieronder alvast de trailer:Na enkele vangsten verzetten Marco en Daniël hun zinnen halverwege de dag naar karper. Een korte rit – deels over onverharde wegen – brengt ze bij een fraaie, goed onderhouden vijver. Marco blijft bij zijn vlieghengel, terwijl Daniël met de penhengel start. Al snel melden de eerste karpers zich met hun slurpende bekken aan het wateroppervlak en lijkt een aanbeet een kwestie van tijd.

Wie zal de eerste vangen? Je ziet het zondag 16 februari vanaf 09:30 uur op RTL 7.Spectaculaire televisie

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en vissoorten komen voorbij in het nieuwe seizoen van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken Marco en Daniël kriskras door het land om in de ruigste, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 meer dan ooit garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in dit jubileumseizoen van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma ook aan niet-sportvissers laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.