MijnVISmaat karperactie

4262
29 apr 2020

Vanaf 1 mei tot en met 30 juni maak je vijf keer kans op een LFT Tradition Stalker karper hengel. Meedoen is simpel. Vang een karper en upload hem op www.mijnvismaat.nl of via de app en deel hem met iedereen.

De vismaten met de vijf mooiste karperfoto's winnen een LFT Tradition Stalker hengel met een winkelwaarde van 80 euro. De hengel is 11ft lang en zit in de 2,75lbs gewichtsklasse. Omdat de hengel dus iets korter is dan gebruikelijk en achterin veel power heeft is deze Ideaal voor het vissen nabij obstakels of vanuit de boot. Het handdeel is aan de achterzijde strak afgewerkt met slijtvast shrink tube voorzien van een fraai kruispatroon. De matzwarte blank is voorzien van 8 geleideogen (incl. topoog) en een kwaliteits reelhouder.
Naast het karpervissen is het een perfecte stok om te gebruiken voor het doodaas vissen. 

Deze actie wordt gesponsord door Senseoutdoor.nl Gedurende het hele jaar lopen er winacties voor MijnVISmaat. Check regelmatig de app of de website voor de lopende acties.Vis veilig, vis alleen. Maar blijf je vangsten delen met MijnVISmaat. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide