VIS TV XL 2020 van start

4358
08 apr 2020

Het inmiddels vertrouwde zomerse tvprogramma VIS TV XL staat weer op het punt van beginnen. Ook in het derde seizoen – dat zondag 31 mei begint – trekken de vier jonge presentatoren Daniël Weijers, Tamme Smit, Thom Beentjes en Jan-Willem Wijers acht afleveringen lang kriskras door Nederland.

Vissend met de beste specialisten boeken de presentatoren mooie vangsten en krijgen ze volop praktische tips over interessante en vernieuwende visserijen. Tussendoor interviewen ze deskundigen over een keur aan sportvis-gerelateerde onderwerpen. Onder meer vismigratie-onderzoek, visrecords, de palingstand en ontwikkelingen ten aanzien van loodvervangers komen aan bod.Gevarieerd en vernieuwend


Al met al staat VIS TV XL weer garant voor gevarieerde en vernieuwende sportvis-tv waar zowel de beginnende als gevorderde sportvisser van zal smullen. Het programma wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland samen met partners Pure Fishing, Sportvisserij Groningen Drenthe en Sportvisserij Fryslân.

Uitzendingen


De acht uitzendingen van VIS TV XL zijn vanaf zondag 24 mei iedere zondag te zien van 9.30 tot 10.30 uur op RTL 7 – met uitzondering van zondag 14 juni in verband met de 24 uur van Le Mans. Meer informatie en promo's zie je uiteraard op deze website.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide