Nieuw water in de VISpas (aanvulling mei)

5417
02 jun 2020

Er zijn in mei 23 wateren bijgekomen in de VISpas. Netto komt er via deze digitale aanvulling 115 hectare extra viswater bij. Het merendeel van deze nieuwe wateren ligt in de gemeente Steenwijkerland, maar er zijn er ook een aantal bijgekomen in Schagen en Hollandskroon.

Al deze updates zijn verwerkt in de VISplanner. 

-> Klik hier voor de aanvulling van mei (pdf)

Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste nieuwe wateren. Om alle wateren te zien lees je de aanvulling hierboven. Klik op een water om deze meteen te openen in VISplanner.

Sportvisserij MidWest Nederland

Gemeente Hollandskroon:
Gemeente Schagen:
HSV De Eendracht te Burgerbrug

Sportvisserij Oost-Nederland


Gemeente Steenwijkerland:
De Algemene Bond van Binnenvissers NW-Overijssel geeft Sportvisserij Oost-Nederland een machtiging om deze wateren in te brengen in de VISpas.


Het landelijk uitwisselen van viswater maakt de hengelsport als sector sterker voor eventuele bedreigingen en biedt extra kansen in samenwerking met bijvoorbeeld gemeentes en waterschappen. Onder het motto ‘samen staan we sterk’ is het beleid van de georganiseerde hengelsport om zoveel mogelijk water uit te wisselen.

Met dank aan alle verenigingen en federaties die hun wateren uitwisselen met alle VISpashouders.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.