‘Hoppend’ op zeelt in VISblad TV (video)

12775
26 mei 2020

In de nieuwe VISblad TV-video volgt presentator Bard Borger de verrichtingen van zeeltpurist Nick Venema. Hij belaagt Tinca tinca het liefst struinend met de pen, ‘hoppend’ langs zorgvuldig uitgezochte stekjes met niet veel meer dan een hengel, stoeltje, landingsnet en een rugzak.

Nick hoopt stiekem niet alleen op zeelt, maar ook op de typische aanbeet van deze vis waarbij de pen iets wordt opgetild en vervolgens langzaam wegloopt. Benieuwd of deze missie zal slagen? Check snel de video hieronder en lees voor meer tips het verslag op pagina 22 t/m 26 in het magazine.Lees hier wat je verder zoal in de juni-editie van Hét VISblad kunt verwachten. Dit nummer valt vanaf vandaag bij de abonnees in de bus.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online visprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen van VISblad TV verschenen. Benieuwd naar deze toffe video’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.