Dobbervissen in de Zaanstreek in VISblad TV (video)

11860
21 apr 2020

Voor de nieuwe VISblad TV-video gaat presentator Bard Borger op pad met de geboren en getogen Zaankanter Martijn Tijms (44). Deze wedstrijdvisser heeft een uitgesproken voorliefde voor het dobbervissen met de vaste stok.

Martijn vertelt tijdens het vissen onder meer over de oorsprong van die voorkeur, hoe hij zijn stekken kiest en welke aanpak hij bij zijn visserij volgt. Al snel zit hij goed ‘in de vis’ en schudt hij diverse interessante en praktische tips uit zijn mouw. Nieuwsgierig geworden? Check dan snel hieronder de video en lees voor meer uitleg bij deze visserij het verslag op pagina 22 t/m 25 in Hét VISblad.


Lees hier wat je verder zoal in dit magazine kunt verwachten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, dat is bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat sinds 2010 en in die periode zijn al meer dan 100 toffe afleveringen van VISblad TV verschenen. Op het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland vind je het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.