Herhalingen VIS TV XL 2020 van start (video)

3708
23 jul 2020

Heb jij onlangs afleveringen van VIS TV XL gemist of kun je er gewoon geen genoeg van krijgen? Dan is er goed nieuws, want vanaf komend weekend is het hele seizoen opnieuw te zien.

Voor deze herhalingen stem je weer elke zondag af op de vertrouwde zender en het gebruikelijke tijdstip. In aflevering één – aanstaande zondag 26 juli van 09:30 tot 10:0 uur op RTL 7, check de promo hieronder – gaat het vizier onder meer op kroeskarper en roofvis. De zeven zondagen daarna volgen de resterende afleveringen van het seizoen.Gevarieerd en vernieuwend

VIS TV XL is een sportvisprogramma op RTL7 van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Ook seizoen 2020 staat garant voor gevarieerde en vernieuwende sportvis-tv waar zowel de beginnende als gevorderde sportvisser van zal smullen. Het programma wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland samen met partners Pure Fishing, Sportvisserij Groningen Drenthe en Sportvisserij Fryslân.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide