Vuurdoop: NGT magnetische bivvy haken (winactie)

1904
17 aug 2020

Karpervissers die vanuit de bivvy of brolly vissen, zullen het herkennen: voor je het weet liggen overal spullen in de weg. Met de magnetische Bivvy haken van NGT – het huismerk van Visdeal – kun je gelukkig simpel weer enige orde aanbrengen in je schuilmiddel.

De NGT Bivvy haken werken super eenvoudig. Je schroeft eerst de oranje haak in de zwarte magneet. Daarna klem je deze aan de binnenzijde op de door jou gekozen plek aan het zeil van je tent of paraplu. Aan de buitenzijde houd je het platte, magnetische plaatje tegen het zeil en de haak zit vast. Op deze manier zijn de Bivvy haken heel praktisch en bijzonder veelzijdig in te zetten.

1 kg draagkracht


Hoewel de Bivvy haken met 1,5 x 3 cm vrij klein van formaat zijn, wordt toch een draagkracht van over de 1 kilo opgegeven. Dat is genoeg voor zaken als je jas, de ontvanger van je beetmelders, je hoofdlamp of bijvoorbeeld een droogzak met boilies. Die liggen op deze manier niet meer vervelend in de weg op de grond of op het grondzeil. Zo kun je er dus ook je nek niet meer over breken. En misschien nog wel belangrijker: bij het nachtvissen grijp je in het pikkedonker veel minder snel mis naar essentiële dingen zodra je ineens die run krijgt.

Leuk prijsje


Met een verkoopprijs van slechts € 5,95 voor een verpakking met twee stuks, kun je je hier absoluut geen buil aan vallen. Koop je twee pakjes, dan heb je voor minder dan twaalf euro zelfs vier van die handige magneethaken. Zo kun je alle dingen die écht voor het grijpen moeten liggen – of beter gezegd hangen – heel georganiseerd onder je plu of in je tent ophangen. Ideaal voor de karpervisser, maar natuurlijk ook super handig voor de sportvisser die weleens ’s nachts vist of overdag een schuilmiddel zoals een paraplu, bivvy of shelter gebruikt.

Doe mee en win


Abonnees van Hét VISblad maken kans op één van de vijf pakjes NGT Bivvy haken die beschikbaar zijn gesteld door Visdeal. Wil je meedoen aan deze prijsvraag, stuur dan vóór 10 september een e-mail naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl o.v.v. ‘Visdeal winactie’ plus je naam en adres. De winnaars maken we bekend via onze Facebookpagina.

Bron: Hét VISblad september 2020 (deze editie valt deze week bij de abonnees in de bus).


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.