VISblad TV: overdag vs. 's nachts op zeebaars (video)

17057
18 aug 2020

In de nieuwe VISblad TV-video vergelijken presentatoren Robert de Wilt en Joran Bal het kunstaasvissen op zeebaars bij daglicht en in het donker. Robert gaat overdag op pad, terwijl Joran in de nachtelijke uren naar de waterkant gaat. Wat werkt het best?

In twee gescheiden sessies - gevist binnen één etmaal - verklaren de heren elk hun voorkeur voor dag dan wel nacht, geven ze tips én doen ze hun best om een zoute rover te verleiden. Zullen ze daarin slagen? Check hieronder de video.In het bijbehorende artikel in Hét VISblad geven we je nog veel meer praktische tips voor het zeebaarzen bij licht en in het donker. Lees hier welke fraaie reportages en sportvisnieuwtjes je daarnaast nog in het augustusnummer van Hét VISblad kunt verwachten. Dit nummer valt vanaf vandaag bij de abonnees in de bus.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar deze toffe video’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren YouTube-kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.