Stekkie magazine september

2551
29 aug 2020

Deze week valt het septembernummer van Stekkie Magazine op de mat bij alle kinderen die dit jaar een JeugdVISpas of jeugdvergunning hebben aangeschaft. Dit nummer is het laatste magazine van dit jaar, maar gelukkig staat het weer bomvol tips en interessante artikelen!

Op de cover van het magazine staat Stekkie-lezer Marit met een schitterende snoek. Het vangstverhaal van deze vis is te lezen in de rubriek ‘Mijn mooiste visavontuur’. In het magazine is dit keer veel aandacht voor het vissen op roofvis. Zo lees je hoe je kunt dropshotten op baars en vanaf de kant met kunstaas snoekbaars kunt vangen. Aan karpervissers geven we de tip om het dit najaar eens met worst als aas te proberen en in de rubriek ‘Vissen op’ kun je van alles over de schar en het vissen op deze soort leren. Professor Gerard schrijft over het merken van roggen, voordat ze worden uitgezet in de Noordzee.

Vlogger van de maand

VIS TV presentator Daniël Weijers geeft tips voor het vissen in het najaar en neemt in de rubriek ‘Vlogger van de maand’ de YouTube-filmpjes van JLpikeBUSTERS NL onder de loep. De twee visfanaten die dit kanaal vullen vissen het liefst op karper en snoek, met streetfishing als specialiteit. Dankzij de goede tips over materiaalkeuze, kunstaas en de beste stekkies geeft Daniël dit kanaal een mooie 9 als rapportcijfer!Vangsten van lezers

Het is duidelijk dat de jeugd de laatste maanden volop aan het vissen was, want er zijn meer vangstfoto’s ingestuurd dan er in het magazine konden worden geplaatst. In de rubriek ‘Vette vissen’ pronken een aantal Stekkie lezers met een mooie vis, waarbij een kort vangstverhaal is weergegeven. Achterop het magazine is bovendien een compilatie te zien van tientallen fraaie vangsten.

Voor wie is Stekkie magazine?

Het Stekkie Magazine is gericht op jongeren van ongeveer 8 tot 14 jaar. Het magazine wordt vier keer per jaar gratis toegestuurd aan de houders van een JeugdVISpas of jeugdvergunning. De laatste categorie moet wel bij Sportvisserij Nederland bekend zijn, dus daarvoor is registratie nodig via de gratis online jeugdvergunning óf de invoer van de vergunninghouder via HSV Leden. Stekkie lezers krijgen tips over het vissen op allerlei vissoorten, waarbij altijd veel aandacht is voor het welzijn van de vis.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.