Vissen met Superr Opa

2631
18 sep 2020

Team Superr Opa is onlangs gaan vissen met VIS TV-presentator Daniel Weijers De video die van deze dag is gemaakt kijkt niet alleen lekker weg, maar steunt ook KWF Kankerbestrijding.

Op uitnodiging van Team Superr Opa ging Daniël Weijers in Amersfoort op pad om een visvideo te maken! Deze toffe video (#1 NIEUW VIS TALENT) kun je bekijken op het You- Tube-kanaal van Team Superr Opa. Onder deze naam is Engelbert Webbink – trainer van Nederlandse top turnatleten – te zien in video’s van enkele bekende Nederlandse YouTubers. Samen met Jana en Romy Zimmerman heeft hij dit typetje ontwikkeld en op sociale media uitgerold. Met hun YouTube-kanaal willen zij aandacht vragen voor kankeronderzoek. Zes jaar geleden werd bij Webbink kanker geconstateerd en dankzij onderzoek zijn er medicijnen beschikbaar die hem in leven houden. Alle inkomsten van Team Superr Opa gaan dan ook naar KWF Kankerbestrijding. Vind jij dit een mooi initiatief? Dan kan je een donatie doen via www.kwf.nl. 


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.