'Oldskool' korstvissen op graskarper met Arnout Terlouw in VIS TV (video)

4525
01 okt 2020

In de tweede aflevering van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – duikt Ed Stoop terug in de tijd met fanatiek allround sportvisser Arnout Terlouw. Hij neemt Ed mee naar een polderstelsel vol graskarpers van formaat.

Net als in 1999 – toen Arnout in zijn eentje achter de graskarper aan ging – nemen de heren nauwelijks meer mee dan een hengel, landingsnet en een zak brood. De pijlen gaan volledig op het oppervlaktevissen. Ed trapt al snel af met een roofblei waarna het tweetal verschillende keren oog in oog met bakken van graskarpers komt te staan. De spanning is regelmatig om te snijden, maar helaas laat niet één ‘Chinees’ zich foppen.

Check hieronder alvast de promo van deze aflevering:Dezelfde hengel

Naarmate de middag vordert, neemt de spanning toe: zal de missie slagen of niet? In de avond komt het antwoord als Arnout tóch een graskarper weet te verleiden. Oude tijden herleven temeer omdat hij de vis met dezelfde hengel vangt als bij zijn eerste avontuur.

Kijken dus: aanstaande zondag 4 oktober vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.