Snoeken als vanouds met Bertus Rozemeijer in VIS TV (video)

2954
15 okt 2020

In het vierde en laatste deel van de speciale jubileumserie van VIS TV – aanstaande zondag om 09:30 uur op RTL 7 – gaat Ed opnieuw achter de snoek aan met Bertus Rozemeijer, een onbetwist icoon binnen de Nederlandse roofvisserij en een van zijn trouwste gasten in het programma.

Net als in 2015 – toen het vizier samen met Ed en Marco eveneens op snoek ging – kiest Bertus de Kalenbergergracht tussen Ossenzijl en Kalenberg als strijdtoneel. Slepend met kunstaas en 'hoppend' van plek naar plek met de boot vist hij samen met Ed flinke delen van de gracht af. Tussendoor blikt het duo terug naar eerdere deelnames van Bertus aan VIS TV. Van zijn allereerste optreden in 1996 – toen hij vanuit de boot op snoekbaars viste met kunstaas – komen zelfs archiefbeelden voorbij.

Check hieronder alvast de trailer van deze aflevering:

   

Pionier op kunstaasgebied

Aan de ‘oude’ Bertus – een gepassioneerd snoekvisser en een pionier op kunstaasgebied – blijkt maar nauwelijks iets veranderd als hij niet alleen enkele stokoude kunstaasjes toont, maar ook een paar van zijn laatste creaties. Ed hangt als vanouds aan zijn lippen en kijkt zijn ogen uit. Rest alleen nog de vraag: werkt de snoek ook mee?

Je zie het aanstaande zondag 18 oktober vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide