Herhalingen oude seizoenen VIS TV

3496
19 okt 2020

Keek jij 10 jaar geleden ook al regelmatig VIS TV en lijkt het je leuk om die oude afleveringen nog eens terug te zien? Dan word jij de komende maanden op je wenken bediend. In het kader van het jubileumjaar van VIS TV herhaalt RTL 7 van donderdag 8 oktober t/m 31 december namelijk nog eens de volledige seizoenen 2009 t/m 2018.

Dat een tv-programma 25 jaar bestaat en nog steeds zo gewaardeerd wordt, is op zichzelf al vrij bijzonder. Voor RTL 7 was het bovendien reden om nog eens diep in het archief van VIS TV te duiken. De herhalingen - waarvan op 8 oktober de eerste was te zien - beginnen met seizoen 2018 en lopen dan steeds verder terug in de tijd, tot en met seizoen 2009. De afleveringen zijn telkens op werkdagen te zien en de allerlaatste is op 31 december.

Ed stoop éven terug

In het kader van het VIS-jubileum keerde Ed Stoop onlangs ook al even terug op TV. In vier afleveringen ging hij als vanouds met diverse trouwe gasten uit het programma op pad. Deze speciale serie is nu al terug te kijken op www.vistv.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.