Oppervlaktespektakel met de 'VIS TD"

4074
23 okt 2020

Voor sensationele beelden van aanbeten op oppervlaktekunstaas kom je in principe uit bij YouTubers die in tropische oorden soorten als giant trevally’s, amberjacks en peacock bass belagen. Maar de Hollandse jongens van de Vistechnische Dienst – Willem Romeijn, Tim Puts en Pieter-Bas Broeckx – laten met hun nieuwste film zien dat dit spetterende (en dat mag je best letterlijk nemen) oppervlaktegeweld óók in eigen land tot de mogelijkheden behoort.

Na twee jaar filmen is het de mannen gelukt om misschien wel hun gaafste video ooit te releasen. Allerlei soorten oppervlaktekunstaas worden in deze nieuwe video genadeloos aangevallen door dikke roofbleien, pijlsnelle zeebaarzen en brutale baarzen. Zoals we van de Vis TD gewend zijn, wordt er bovendien heldere uitleg gegeven over het hoe, wanneer en waar van het oppervlaktevissen op onze eigen roofvis.

Benieuwd? Check de video hieronder:


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.