VISblad TV - Karpervissen in 'Mokum mobiel' (video)

13049
20 okt 2020

In deze nieuwe VISblad TV gaan we karpervissen in de hoofdstad. De talloze Amsterdamse grachten en kanalen zijn dé plekken waar Boudewijn Margadant graag achter de karpers aan gaat. Presentator Joran Bal pakte zijn fiets en trapte samen met Boudewijn de pedalen rond tijdens een Mokumse grachtentour.

Daarbij deden de heren in een middagsessie meerdere stekken aan, waar Boudewijn even daarvoor al een paar handjes boilies had gevoerd. Benieuwd of het de heren lukt om een Amsterdamse grachtkarper te vangen? Check dan gauw deze video. Veel kijkplezier! 


Lees voor meer tips van Boudewijn ook het bijbehorende artikel in de november-editie van Hét VISblad (pagina 22 t/m 26). Dit magazine valt deze week bij de abonnees in de bus. Op www.sportvisserijnederland.nl lees je nu welke interessante sportvisverhalen en -nieuwtjes dit bomvolle herfstnummer nog meer allemaal voor je in petto heeft.

Camera & montage: Blackwater Films

VISblad TV

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Kijk voor deze nieuwe aflevering van VISblad TV op: WWW.YOUTUBE.COM/SPORTVISSERIJNL

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.