VISpas 2021 - de foto's

11312
01 dec 2020

Hij valt – mits je op tijd hebt betaald – nog vóór het einde van dit jaar in je brievenbus: de VISpas 2021. Ook dit keer sieren weer vijf mooie visfoto’s de pas. We zoomen hier kort in op de beelden die komend jaar de VISpas ‘smoel’ geven.

Vissen is allang geen typische mannenhobby meer, zo bewijst Romy Mulder (19) uit Alphen aan den Rijn. Zij ving deze fraaie spiegelkarper tijdens een reportage voor Hét VISblad.


Bij de opnames van VIS TV aan de Gravenbol op een windstille, winterse ochtend, wist fotograaf Sander Boer de natuurbeleving van het sportvissen werkelijk fantastisch vast te leggen.


Sportvissers zijn natuurliefhebbers die respectvol met hun vangst omgaan. Dat illustreert deze foto van Frank van der Burg waarop Arthur Versloot voorzichtig een snoek terugzet.


Janny Bosman neemt standaard haar onderwatercamera mee als ze gaat duiken. Dat levert waanzinnige onderwaterfoto’s op, zoals deze van dichtbij gefotografeerde Europese meerval.


De razend populaire YouTuber Enzo Knol raakte door de ‘visvlogs’ die hij voor Sportvisserij Nederland maakte besmet met het visvirus. In zijn vlogs werpt hij nu met grote regelmaat een hengeltje uit.-> Bestel nu de VISpas 2021 via www.vispas.nl


MijnSportvisserij.nl


De VISpas is het bewijs van lidmaatschap van jouw hengelsportvereniging. Alle zaken rondom het lidmaatschap van jouw hengelsportvereniging (plus de NachtVIStoestemming en Derde Hengeltoestemming) regel je heel gemakkelijk en snel online via www.mijnsportvisserij.nl.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.