Bruno de chatbot

2471
27 jan 2021

Wil jij snel online een adreswijziging doorgeven of heb je een vraag over een van de vele visdocumenten? Op de website van Sportvisserij Nederland kun je sinds kort ook terecht bij een speciale chatbot met de naam Bruno.

Bruno is een slimme vis die altijd voor je klaarstaat op alle pagina’s over de VISpas. Het chatscherm verschijnt door op het blauwe wolkje rechtsonder in het scherm te klikken, waarna je op een aantal onderwerpen kunt klikken.

Hier kies je het onderwerp van jouw vraag,waarna je stap voor stap naar de juiste pagina wordt geleid – bijvoorbeeld om extra documenten aan te vragen, gegevens te wijzigen of om een vervangende VISpas aan te vragen als je die verloren bent.

Specifieke vragen vindt Bruno nu nog lastig en je vraag typend stellen kan op dit moment nog niet. Hieraan wordt achter de schermen wel hard aan gewerkt en de verwachting is dat deze opties binnenkort gereed zijn.

Veelgestelde vragen


Zit jij toch met een specifiekere vraag? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen op de VISpas-pagina. Totdat Bruno volledig ‘volwassen’
is en jou met alles kan helpen, vind je hier de meeste informatie over visdocumenten.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.