Wadend op Waalrovers in aflevering 5 VIS TV (video)

4005
28 jan 2021

Voor de vijfde aflevering van het seizoen trekken de presentatoren van VIS TV hun waadpakken aan en zetten ze hun zinnen op roofvis. Aangekomen bij de Waal bevissen ze eerst een oude rivierplas, waarna ze hun geluk te beproeven aan de rivier zelf.

De zon is nog lang niet op als de mannen aankomen bij de Kil van Hurwenen – een oude Waalplas die sinds kort weer in vrije verbinding staat met de rivier. Op de motorkap gaan de kunstaasbakken open en bespreken de heren hun favoriete aasjes. Mikkend op baars kiest Daniël voor hardbaits, terwijl Marco in eerste instantie voor zacht kunstaas gaat.

Check hieronder alvast de promo van deze aflevering:Aanhouder wint

Wadend en werpend leggen de heren honderden meters af zonder ook maar een stootje te krijgen. Dat ook vandaag de aanhouder wint, blijkt als Daniël vanuit het niets een fraai getekende baars vangt. Hopend op meer vis – met name snoekbaars – stappen de mannen weer in de pickup en zetten ze koers naar een serie kribben. Zou het ze beter afgaan aan de rivier zelf?

Je ziet het aanstaande zondag 31 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.