Gemeenteraadsverkiezingen 2022 - meld je aan voor de lokale sportcampagneteams!

1869
18 mrt 2021

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ook voor de (hengel)sport een belangrijk moment, want de keuzes van de nieuwe gemeentebesturen hebben invloed op het lokale sport- en beweegaanbod. Daarom zijn we op zoek naar sportliefhebbers met gevoel voor politiek die als vrijwilliger de lokale sportcampagne in hun gemeente willen opzetten.

De verkiezingen lijken nog ver weg, maar politieke partijen gaan binnenkort al aan de slag met het schrijven van hun verkiezingsprogramma’s. Hét moment om de kracht van sport bij hen onder de aandacht te brengen. Meld je daarom nu aan voor het lokale sportcampagneteam van jouw gemeente!

Je kunt je aanmelden op persoonlijke titel, maar zeker ook namens de sportraad, sportfederatie of kernteam van het sportakkoord in jouw gemeente. Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen en wellicht vorm jij binnenkort samen met andere sportliefhebbers het campagneteam in jouw gemeente.

-> Ja, ik meld me aan!

Is een lokaal campagneteam iets voor mij?

Nog niet helemaal zeker of dit iets voor je is? Bekijk de animatievideo of check deze pagina wat je kunt verwachten en naar wie we precies op zoek zijn.


Op www.sportcampagne.nl vind je meer informatie over het doel van de lokale sportcampagneteams, waar zij concreet mee aan de slag gaan en naar wie we precies op zoek zijn.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.