Stekkie magazine maart

2374
03 mrt 2021

Deze week valt het maartnummer van Stekkie Magazine op de mat bij alle kinderen die dit jaar een JeugdVISpas of jeugdvergunning hebben aangeschaft. Dit nummer is het eerste magazine van dit jaar en het staat weer bomvol tips over voorjaarsvisserijen en andere interessante artikelen!

Op de cover van het magazine staat Stekkie-lezer Annelou met een schitterende snoekbaars, die zij samen met haar trotse vader ving! 
In het magazine is dit keer veel aandacht voor voorjaarsvisserijen. Leer je (veilig) vissen op snoek met kunstaas en krijg je tips waar je extra op moet letten om ongelukken te voorkomen, snoeken hebben namelijk gemene tandjes. Ook staat er weer een super spannend verhaal in, deze keer van Thijs van den Acker. Hij schrijft over een nacht waarin hij een gigantische meerval vangt vanuit een klein bellyboatje!Vlogger van de maand

VIS TV presentator Daniël Weijers geeft tips voor het vissen in het voorjaar vanaf de kust en neemt hij in de rubriek ‘Vlogger van de maand’ de YouTube-filmpjes van Mister X onder de loep. Xander, op YouTube bekend als Mister X is afkomstig uit Friesland en vist het liefst op roofvis. Zijn droom is om de nieuwe presentator te worden van VIS TV en dankzij zijn creativiteit, tips en editing skills geeft Daniël dit kanaal een mooie 8 als rapportcijfer!

Vangsten van lezers

Ondanks dat het jaar pas net weer is begonnen zijn er weer honderden vangstfoto’s ingestuurd, meer dan er in het magazine konden worden geplaatst. In de rubriek ‘Vette vissen’ pronken een aantal Stekkie lezers met een mooie vis, waarbij een kort vangstverhaal is weergegeven. Achterop het magazine is bovendien een compilatie te zien van een aantal gave vangsten.


Voor wie is Stekkie magazine?

Het Stekkie Magazine is gericht op jongeren van ongeveer 8 tot 14 jaar. Het magazine wordt vier keer per jaar gratis toegestuurd aan de houders van een JeugdVISpas of jeugdvergunning. De laatste categorie moet wel bij Sportvisserij Nederland bekend zijn, dus daarvoor is registratie nodig via de gratis online jeugdvergunning óf de invoer van de vergunninghouder via HSV Leden. Stekkie lezers krijgen tips over het vissen op allerlei vissoorten, waarbij altijd veel aandacht is voor het welzijn van de vis.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.