Komende weken élke dag vissen op TV (video)

4668
24 mrt 2021

Heb jij de komende weken zelf weinig vistijd maar kijk je wel naar graag naar collega-sportvissers? Dan word jij op je wenken bediend, want élke dag is er wel vissen op tv.

Om te beginnen starten aanstaande zondag 28 maart om 09:30 uur op RTL 7 de herhalingen van VIS TV 2021. Presentatoren Marco Kraal en Daniël Weyers visten weer op de mooiste plekken verspreid door het land en deden zo nu en dan fraaie vangsten. Check hieronder nogmaals de trailer.Oudere seizoenen

Ondertussen lopen de oude seizoenen van VIS TV ook nog steeds door: RTL 7 zendt elke werkdag vanaf 11:50 uur twee afleveringen achter elkaar uit. Het hele seizoen 2021 en alle oude seizoenen van VIS TV zijn ook terug te kijken op www.vistv.nl.

De Visvrouwen

Aanstaande zaterdag 27 maart om 14:00 uur wordt op RTL 4 de tweede aflevering van De Visvrouwen seizoen 2020 herhaald, waarna de resterende twee uitzendingen op de zaterdagen erna volgen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.