Karpervissen doe je zo! (video)

5750
13 jul 2021

Karpervissen is razend populair en kun je op meerdere manieren doen. Maar welke technieken zijn er precies? Waar moet je op letten? Welke spullen heb je nodig? Wat zijn goede stekken? Wat is de beste montage en welke knopen gebruik je? Op al deze vragen hebben we een antwoord...

Op www.vissendoejezo.nl lees je alles over het vissen op karper met de pen of het zelfhaaksysteem. Op de site vind je naast allerlei tips ook illustraties van de beste knopen en video's hoe je bijvoorbeeld omgaat met een vis en wat je allemaal nodig hebt.

Op pad met vlogger Vincent Visser

Visfanaat Daniël Weijers neemt Nederlandse influencers, YouTubers en BN'ers mee om ze te leren vissen in de gloednieuwe serie Vissen Doe Je Zo! In deze eerste aflevering neemt hij Vincent Visser mee naar het Houtrak bij Spaarnwoude om op karpers te vissen:
Meer nieuwe karpervideo's:


Over Vissen Doe Je Zo

Vissen Doe Je Zo is een spoedcursus sportvissen van Sportvisserij Nederland met handige uitleg, tips & trics, video's, instructies, montages en meer. Netjes gesorteerd in diverse vistechnieken zoals witvissen, roofvissen, karpervissen, zeevissen en vliegvissen.

 

Met Vissen Doe Je Zo weet je precies wat je nodig hebt, wat de beste stekken zijn, hoe je moet vissen, wat de beste aassoorten zijn, wat je allemaal kunt vangen en leer je de beste knopen en montages.

Vissen Doe Je Zo helpt sportvissers meer plezier uit hun hobby te halen, beter te vissen en verantwoord om te gaan met vis en hun omgeving.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.