Feedervissen doe je zo! (video)

2195
20 jul 2021

In Nederland zwemt een breed scala aan witvissoorten. Brasem, blankvoorn en ruisvoorn zijn de meest voorkomende soorten, maar ook de kolblei, zeelt en winde komen haast overal voor. Maar hoe vang je ze en wat komt daar allemaal bij kijken? Sportvisserij Nederland heeft de beste tips en instructievideo's voor je op een rijtje gezet.

Op www.vissendoejezo.nl lees je alles over het vissen met de feederhengel. Op de site vind je naast allerlei tips ook illustraties van de beste knopen en video's over wat je nodig hebt en hoe je bijvoorbeeld omgaat met een vis.

Op pad met alleskunner Niek Roozen

Visfanaat Daniël Weijers neemt Nederlandse influencers, YouTubers en BN'ers mee om ze te leren vissen in de gloednieuwe serie Vissen Doe Je Zo! In deze aflevering gaat onze vismeester op pad met Niek Roozen.

Tijd voor een lesje feedervissen aan het Valleikanaal in Amersfoort. Eens kijken of het Niek lukt zijn eerste vis te vangen!


Meer nieuwe witvisvideo's:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.