Theatervoorstelling Marco Kraal alsnog van start

4790
17 jul 2021

Na lang uitstel – omdat de theaters vanwege corona in 2020 hun deuren tijdelijk moesten sluiten – stapt bioloog, fanatiek sportvisser én VIS TV presentator Marco Kraal dit najaar alsnog op de planken voor zijn theatervoorstelling over vis.

In zijn voorstelling neemt Marco bezoekers mee naar de wondere wereld onder water en vertelt hij met humor en zelfspot wat sportvissers drijft en op welke bijzondere manieren vissoorten wereldwijd leven. Voor zijn anekdotes en verhalen put hij uit zijn ervaring als sportvisser én zijn uitgebreide kennis als bioloog.

Marco mikt bepaald niet alleen op sportvissers met zijn voorstelling. Door zijn breder ingestoken verhaal en zijn bekendheid als presentator van VIS TV hoopt hij ook niet-sportvissers naar de theaters te lokken.

Voorstelling bijwonen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de voorstelling van Marco en wil je graag een van zijn optredens bijwonen? Reserveer dan een plekje in één van de 24 theaters die hij aandoet via www.ntk.nl (daar vind je ook de speeldata) of rechtstreeks bij het theater bij jou in de buurt. Marco’s eerste voorstelling is op zondag 10 oktober in Purmerend.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.