Nieuwe videoserie Vissen Doe Je Zo met bekende vloggers

4847
15 jul 2021

Heb je altijd al willen leren vissen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? In Vissen Doe Je Zo! leert VIS TV-presentator en visfanaat Daniël Weijers je alles wat je moet weten om te kunnen starten met sportvissen. Elke aflevering neemt Daniël een nieuwe YouTuber mee op stap om hem (en jou) de kneepjes van het sportvissen te leren.

Deze eerste serie bestaat uit vijf afleveringen waarbij Daniël op pad gaat met vloggers Vincent Visser (...), Niek Roozen, Dutch Performante, Koen Weijland en Roxanne Kwant. De eerste drie afleveringen staan inmiddels online:


Dus abonneer je nu op ons Youtubekanaal en mis niks!

Videoserie How To - Vissen Doe Je Zo

Naast een serie met bekende vloggers is een nieuwe serie met instructievideo's ontwikkeld. Hoe doe je de kieuwgreep? Wat heb je nodig om met de pen op karper te vissen? Hoe onthaak je het beste een vis? Dat en nog veel meer instructies vind je ook op ons Youtubekanaal. Check er een aantal hieronder:

Elke week meer video's, dus abonneer je meteen op ons Youtubekanaal!

Over Vissen Doe Je Zo

Vissen Doe Je Zo is een spoedcursus sportvissen van Sportvisserij Nederland met handige uitleg, tips & trics, video's, instructies, montages en meer. Netjes gesorteerd in diverse vistechnieken zoals witvissen, roofvissen, karpervissen, zeevissen en vliegvissen.

Met Vissen Doe Je Zo weet je precies wat je nodig hebt, wat de beste stekken zijn, hoe je moet vissen, wat de beste aassoorten zijn, wat je allemaal kunt vangen en leer je de beste knopen en montages.

Vissen Doe Je Zo helpt sportvissers meer plezier uit hun hobby te halen, beter te vissen en verantwoord om te gaan met vis en hun omgeving.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.