ZomerVISkaravaan in volle gang

2665
02 aug 2021

Sportvisserij Nederland organiseert ook deze zomer weer samen met lokale hengelsportverenigingen de ZomerVISkaravaan, een reeks ééndaagse sportvis-events voor kinderen verspreid door het land. Tot nu toe is de karavaan al op 19 plaatsen geweest met een totaal van 1200 deelnemers. Daarmee is het programma precies op de helft.

In Bovenkarspel, Oosterwolde, Doetinchem, Meijel, Hardinxveld-Giessendam, Etten-leur, Schagen, Wolvega, Joure, Berlikum, Roden, Tynaarlo, Nieuwkoop, Uithoorn, Vorden, Zutphen, Naarden-Bussem, Etten-Leur, Goes en Maasbracht is de karavaan inmiddels al geweest. Na een korte pauze gaat het programma vanaf 16 augustus verder. Ervaring met vissen is geen vereiste voor deelname en alle benodigde materialen zijn op de locaties aanwezig.

 

Resterende plaatsen

In onderstaande plaatsen komt de ZomerVISkaravaan vanaf 16 augustus nog langs:

Steenwijk
Yde
Marknesse
Zwinderen
IJsselstein (UT)
Hengelo
Nijverdal
Dokkum
Rijssen
Wijk bij Duurstede
Lochem
De Meern (UT)
Elst
Goudriaan
Dussen
Oud Gastel
Limbricht
Zevenaar
Gemert
 

Opgeven

Opgeven kan via de website van Stekkie, waar je ook de datum vindt van elk evenement. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt en vol is vol!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.