Peuterfonds mini-evenementen

1218
06 aug 2021

Na vanwege de coronapandemie ruim anderhalf jaar stil te hebben gelegen, is de Stichting PeuterFonds weer actief met visdagen voor kwetsbare kinderen. Eerst nog in afgeschaalde vorm met mini-evenementen, na de zomer gaan ze weer aan de slag in groepsverband.

Het werken met kwetsbare kinderen vraagt om extra aandacht in relatie tot corona, dus ook nu de maatregelen meer worden losgelaten is het nog altijd voorzichtigheid troef. Daarom wordt er voorlopig niet met groepen gevist, maar slechts met één of twee kinderen. Zo kan het PeuterFonds op een verantwoorde manier haar unieke 1-op-1 begeleiding in blijven zetten. Na de zomervakantieperiode is de stichting voornemens om weer met scoutinggroepen aan de slag te gaan. Op Peuterfonds.com lees je de verslagen van de activiteiten die deze unieke stichting ontplooit. Daar kun je je ook aanmelden als vrijwilliger, want goede en enthousiaste mensen zijn altijd van harte welkom bij Stichting PeuterFonds.
Bron: Hét VISblad – sept. 21

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.