Sponsorovereenkomst Evezet verlengd

1140
19 aug 2021

Sportvisserij Nederland heeft de sponsorovereenkomst met Evezet verlengd. De voortzetting van de samenwerking betekent dat Evezet tot en met 2023 de hoofdsponsor is van de Top Teamcompetitie Feeder en de Top Teamcompetitie Dames en U20. Tevens is Evezet hoofdsponsor van Team Holland Junioren Zoet (U25 en U20).

Evezet verzorgt in de Top Team Competitie Feeder en de Top Team Competitie Dames + U20 een uitgebreid materiaalprijzenpakket voor de dagwinnaars, dat onder meer bestaat uit (feeder) hengels, foedralen en emmers. Daarnaast wordt Team Holland Junioren Zoet (U25 en U20) ondersteund met materiaal tijdens trainingsstages en internationale wedstrijden zoals het WK. Dit zodat de beide ploegen zich zo goed en zorgeloos mogelijk kunnen voorbereiden om een succesvol WK te vissen. Ook tijdens het kampioenschap zorgt Evezet – in afstemming met de bondscoaches Dieter Friederichs, John Savelkoul en Ron Steijvers – voor de benodigde materialen.


De succesvolle, door Evezet gesponsorde, Sportvisserij Nederland jeugdteams die op het WK in 2018 goud (U25 en Luciën de Rade) en brons (U20) veroverden.

Perfecte mix

“Sportvisserij Nederland is erg blij met de hernieuwde samenwerking met Evezet”, zegt Piëtte van Hoorn, Hoofd Wedstrijden. “Een sponsor die al zo lang betrokken is bij de nationale wedstrijdvisserij moeten we koesteren. In afstemming met de coaches en internationals wordt gezocht naar de perfecte mix van materialen om tijdens grote wedstrijden zoals WK’s goed te presteren. Dat
heeft natuurlijk zijn vruchten al afgeworpen gezien de medailles die afgelopen jaren zijn behaald (wereldtitel U25-ploeg in 2018, individueel goud voor Luciën de Rade op datzelfde WK, brons U20 WK 2018, brons U20 WK 2019). We hopen hier met deze hernieuwde samen samenwerking een mooi en passend vervolg aan te kunnen geven.”
 

Naar een hoger plan

“We ondersteunen Sportvisserij Nederland met alle liefde”, zegt Jan van de Bovenkamp, brandmanager bij Evezet. Hij noemt de sponsorovereenkomst een prima deal voor de sportvisserij. “Wij helpen graag een handje om de hengelsport naar een hoger plan te tillen. Dat gaat verder dan het leveren van materialen. Zo zijn  mensen van ons actief in de begeleiding van de jeugd om het niveau op te krikken en de opvolging in de toekomst veilig te stellen. Daarbij is het mooi om via de nationale teams actief te zijn op het hoogst denkbare podium in de witvisserij. Die exposure is mooi meegenomen.” Het contract loopt to en met 2023, maar Van de Bovenkamp
kijkt al verder vooruit. “We voelen ons hier senang bij en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide