Nieuwe VISblad TV: barbeelvissen! (video)

4895
24 aug 2021

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Bard Borger af naar het uiterste oosten van het land, waar Peter Hartman (59) aan de Waal laat zien hoe hij zijn favoriete vissoort – de barbeel – gericht én met succes bevist.

Peter, die ooit een verstokt wedstrijdvisser was maar enkele jaren geleden volledig overstapte naar het feedervissen op Barbus barbus, lijkt bij aankomst op de stek even te schrikken van de relatief hoge waterstand. Eenmaal vissend vindt hij gelukkig toch snel zijn ritme en groeit het vertrouwen. Zal het hem lukken om ‘de koning van de stroming’ voor de camera te krijgen? Check voor het antwoord snel deze nieuwe en leerzame aflevering van VISblad TV:Wil je nog meer praktische tips voor het feedervissen op barbeel? Lees dan zeker ook het bij deze video horende artikel op pagina’s 22 t/m 27 in het septembernummer van Hét VISblad. Lees hier welke reportages en sportvisnieuwtjes je nog meer allemaal in deze nieuwe editie van Hét VISblad kunt verwachten. Dit magazine valt deze week bij de abonnees op de deurmat en staat garant voor uren leesplezier.

Jaarabonnement voor € 12,95

Nog geen abonnee? Voor slechts € 12,95 ontvang je Hét VISblad voortaan élke maand: twaalf keer per jaar 68 pagina’s vol leesplezier en vistips voor ongeveer één euro per magazine. En alsof dat nog niet genoeg is: bij het afsluiten van een abonnement kun je kiezen voor een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland. De afleveringen – elke maand eentje – zijn bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren door heel Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al meer dan tien jaar en inmiddels zijn er al meer dan 100 afleveringen online gegaan. Benieuwd? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met de eerdere afleveringen voor uren kijkplezier!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.