Volop media-aandacht rond WK Dobbervissen voor dames (video)

2907
25 aug 2021

Dat vissende vrouwen nog altijd veel bekijks kunnen trekken – helemaal als het om de prijzen gaat – bleek eens te meer tijdens het WK Dobbervissen voor dames bij Lelystad van afgelopen weekend. Dankzij de vele media-aandacht stond het wedstrijdvissen een week lang vol in de spotlights.

Al tijdens de trainingsweek voorafgaand aan de wedstrijden meldden talrijke journalisten zich bij organisator Sportvisserij Nederland met de vraag om aan de Lage Vaart te mogen filmen, fotograferen en interviews te houden. Naast een rits aan landelijke media – waaronder NOS, Telegraaf en Hart van Nederland – kwamen ook veel regionale en lokale omroepen langs. Die laatste groep koos er vaak voor om één van de oranje dames te portretteren. Het kleurrijke geheel van alle (online) artikelen, radio-interviews en video’s is een flinke opsteker voor de wedstrijdvisserij en daarmee ook de hengelsport in bredere zin.

Overzicht

Hieronder een greep uit alle media-aandacht rond het WK zoetwatervissen 2021.

1.Landelijke media

NOS (artikel)
NOS (video)
RTL
Telegraaf
AD
Radio 1
3FM

Hart van Nederland:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.